Az élet sava, borsa!

A Brit Care ideális táplálék a kutyusoknak

Brit Care

Ahhoz, hogy a kutyusok hosszú, boldog életet élhessenek, nemcsak egy meleg kuckóra és szeretetre, gondoskodásra van szükségük, hanem megfelelő táplálékra is. Azért fontos kiemelni, hogy megfelelő, mert bár a konyhai maradékon is elélnek vagy csonton, esetleg silány minőségű tápon, az egészségük szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy mit kapnak.

Míg például a Brit Care megad számukra minden olyan tápanyagot, amire a szervezetüknek szükségük van, addig a hús és a csont csak a fehérjeszükségleteiket fedezi. Az emberi eledel pedig olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek az ebekre kimondottan ártalmasak.

A Brit Care kutyatáp a négylábúak szervezetének ideális működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazza, minden esetben olyan mennyiségben, ami az adott méretű és korú házőrzőnek szükséges.

Ugyanis a Brit Care gyártói arra is külön figyelmet fordítanak, hogy a négylábú kedvencek sem egyformák, ahogy az emberek sem. Például a kölykök fejlődéséhez olyan összetevők is kellenek, ami már a kifejlett egyedeknek nem, ezért külön Brit Care Junior termékeket is készítenek.

Print Friendly, PDF & Email