Az élet sava, borsa!

A négyévszakos gumi akciók relevánsabbak lehetnek az egész évben gyakran vezetők számára

Négyévszakos gumi akció

Biztosan tapasztaltad már, hogy egy autó fenntartása sok pénzbe kerül. Ennek következtében, minden alkalmat meg kell ragadnod a spórolásra. Ide kattintva többféle négyévszakos gumi akció között is szétnézhetsz, ha úgy érzed, hogy nem neked valók a szezonális autógumik. A Gumidirekt weboldala számtalan lehetőséget kínál a vásárlásra.

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy az akciók csak a készlet erejéig érvényesek, tehát alaposan nézz körül! Például, a Barum Quartaris 5 remek választásnak bizonyulhat. Kattints ide és megtekintheted a jellemzőit. Főleg abban az esetben jelent jó vételt, ha 1 éven belül nem sokat használod az autót. Fontos, hogy ne indulj útnak vele akkor, amikor le vannak fagyva az utak vagy éppen havazik. Erre az esetre már a téli gumi való. A vízelvezető képessége nagyon jónak számít. Hosszanti mintázatú árkok, illetve vállblokkok találhatóak rajta. A kormányzása igen könnyű száraz úton, a fékút pedig nem szokott hosszú lenni. Kattints ide és a többi terméket is megnézheted!

Példának okáért, a Continental All Season jó választásnak számít. Mivel már csak korlátozott mennyiség kapható belőle, ezért érdemes sietned a megrendelésével. Az aszimmetrikus mintázatú Falken EuroAll Season AS200 szintén népszerű a vásárlók körében, tehát bátran kipróbálhatod. A Kleber, a Nokian, a Michelin, illetve a Kumho termékeit fedezheted még fel a kínálatban. Többféle árfekvésben rendelhetsz a weboldalról. A csere kedvezményes árért cserébe lehetséges, ha mind a 4 gumit innen veszed meg.

Lépj be ide és kérj időpontot a szakemberektől annak érdekében, hogy minél hamarabb sor kerülhessen a szerelésre! Megnézheted azt is, hogy pontosan mennyit kell fizetned ezért. Az ingyenes állapotfelmérést követően elkezdődik a kerék levétele, a centírozás, valamint a szelep cseréje. Nem kell sokáig várnod a munka elvégzésére, hiszen a szakiknak már jelentős tapasztalatuk van. A modern gépparknak hála, könnyű lesz a négyévszakos abroncsok felrakása. Garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel! Kattints ide és nézd meg a pontos címet!

Print Friendly, PDF & Email