Az élet sava, borsa!

A szőnyeg különösen fontos a hálószobában

Puha szőnyeg

A látás és a tapintás által nagyon sok kellemes élményben van részünk. Egy puha szőnyeg is képes elbűvölni bennünket, ahogyan a talpunkat csiklandozza. Ez különösen azokban a helyiségekben fontos, ahol gyakrabban járunk mezítláb, például a hálószobában. Ebben az intim és bensőséges térben más hangulatot is szeretnénk teremteni a berendezés és a kellékek által, ezért sokkal több tényezőt veszünk figyelembe.

Ma már nagyon gazdag a választék, mert választhatunk gépi vagy éppen kézi szálból készült szőnyeg közül. Ezzel még nem ér véget a sor, ám lehet, hogy az anyag előállítási módjánál sokkal jobban érdekelnek az esztétikai vonások. A mintázatokban pedig óriási szabadságot élvezhetünk, ezért semmi akadálya, hogy a saját stílusunk szerint döntsünk ezen a téren.

A nappaliba, a dolgozószobába vagy a gyerekszobába is fontos, hogy a tér hangulata és a személyes szükségletek alapján vásároljunk úgy, hogy jó pár évig ne kelljen csalódnunk. Ne feledjük, hogy egy puha szőnyeg pozitív élményt eredményez mindenegyes nap!

Print Friendly, PDF & Email