Az élet sava, borsa!

A tetőbox növeli a csomagteret

Thule tetőbox

Az autó csomagtere különféle eszközökkel jelentősen megnövelhető. Utazás előtt a pakolással nem lesz probléma, ha tetőbox is a rendelkezésünkre áll. A stilusosutazas.hu weboldalon megismerhető vállalkozás a Thule gyártó termékeinek forgalmazásával foglalkozik. Itt kaphatóak Thule tetőbox termékek, de ha nem akarja megvásárolni, akkor bérelheti is.

Nagyon sok helyet megspórol egy ilyen eszköz használatával az autóban, tehát mindenképpen érdemes beszereznie. A legmagasabb igényeknek is megfelelnek ezek a színvonalas termékek. Például a Thule Touring tetőbox tovább növeli eddigi népszerűségét, hiszen a tervezők úgy alakították ki a formájukat, hogy illeszkedjenek a mai autók stílusához.

5 különböző méretben és 2 színben érhető el a webáruházban. Utazás előtt megéri ellátogatnia ebbe a webshopba, hogy beszerezhesse azt az eszközt, ami remek szolgálatot fog tenni. Ne idegeskedjen előre a csomagok szállítása miatt, mert van egy ideális megoldás erre, a tetőbox, ami minden szempontból optimális.

Print Friendly, PDF & Email