Az élet sava, borsa!

A tökéletes iPhone X tok üzleti tárgyalásokhoz

Egyedi iPhone X tokok

Egyedi iPhone X tokok

Egy igazán fontos üzleti tárgyaláson minden részletnek a helyén kell lennie. Természetesen a mondanivaló és a tudás nyom a legtöbbet a latba, de eléggé furcsán veheti ki magát egy olyan telefon, amit Wonder Woman-es iPhone X tok véd.

Bár semmi probléma nincs a népszerű Marvel karakterrel, azért egy ilyen eseményen megpróbálja az ember a lehető legkevesebb dologgal elterelni a figyelmet a megbeszélés témájáról, hogy minden gördülékenyen és főleg eredményesen menjen végbe.

Azonban nem kell attól tartani, hogy az egyetlen opció a kissé unalmas, nagyon egyszerű, fekete iPhone X tok. A fenti linkre kattintva rengeteg olyan termék közül lehet válogatni, amelyek különleges kialakítást, illetve díszítést kaptak, viszont ez semmit nem vett el az elegáns és letisztult megjelenésből.

Hölgyeknek a kétszínű iPhone X tok, amin a két színt egy vékony és diszkréten csillogó ezüst sáv választ el egymástól, uraknak pedig egy játékosan, itt-ott dombor-nyomott, matt fekete kiegészítő lehet a nyerő választás.

Print Friendly, PDF & Email