Az élet sava, borsa!

A zuhanásgátló megóvja a súlyos sérülésektől

Zuhanásgátló felszerelés

Az építkezési területeken sok veszélynek vannak kitéve a dolgozók, mivel nemcsak a munka minőségére kell odafigyelniük, hanem arra is, hogy a megadott határidőn belül végezzék el a rájuk bízott feladatokat.

A zuhanásgátló felszerelése mindig jó megoldásnak bizonyul, ha magas helyekre kell felmennie. A speciális kivitelezésű eszközök megvédik a testét, ha véletlenül kibillen az egyensúlyából. Amikor tetőn vagy nagyobb állványon kell dolgoznia, akkor elengedhetetlen, hogy valamivel kibiztosítsa magát. Számos esetet fel lehet hozni, amikor valaki azért zuhant a mélybe, mert félrelépett vagy rossz döntés következményeként áthajolt a korláton.

A zuhanásgátló használatával azonban könnyen elkerülhetőek a balesetek, amelyek olyan sérüléseket is okozhatnak, amiből csak hosszú rehabilitáció után épülhet fel. Amennyiben fontosnak tartja az egészségét és mindent meg szeretne tenni a testi épsége védelmében, akkor kiemelten fontos, hogy magánál hordja a zuhanásgátlókat: kötelet, karabinert és testhevedert.

Print Friendly, PDF & Email