Az élet sava, borsa!

Az Acerent autókölcsönzés kedvező feltételei

Acerent autókölcsönzés

Sürgősen el kellene jutnia valamelyik városba, de éppen elromlott az autója? Vagy nincs is a tulajdonában kocsi, mert általában mindenhová el tud érni gyalog és tömegközlekedéssel? Ne aggódjon, mert az Acerent autókölcsönzés szolgáltatása kisegíti a bajból, bármelyik helyzet is álljon fent!

Csak fel kell vennie a kapcsolatot a cég munkatársaival, kiválasztani egy járgányt és a megbeszélt időpontban, akár hétvégén is átveheti azt. Az Acerent autókölcsönzés keretén belül, csupán néhány éves, tökéletesen karbantartott, kényelmes és tiszta járműveket lehet kibérelni, így semmilyen gondja nem akadhat az út során.

A kocsik biztosítással és assistance szolgáltatással is rendelkeznek, így egy esetleges baleset sem fogja Önt terhelni. Sőt, kauciót sem kell fizetnie, így az Acerent autókölcsönzés ára csak kimondottan az adott jármű bérleti díját fogja tartalmazni, ami a határidő függvényében változik. Minél több időre veszi igénybe a szolgáltatást, annál kisebb tarifával számolhat, így hosszabb távra még előnyösebb szerződést köthet.

Print Friendly, PDF & Email