Az élet sava, borsa!

Az Ottobock kerekesszék rengeteg pozitívummal

Otto Bock kerekesszék

Otto Bock kerekesszék

A technikai fejlődés pozitívumai szinte minden területen megfigyelhetők. A színvonalas Otto Bock kerekesszék mindennapos használatra is ajánlott, hiszen nagyon könnyű. A régebbi típusok eléggé nehezek voltak, számos kellemetlenséget okoztak a kísérőknek, valamint a felhasználóknak is.

Mára ez megoldódott, hiszen a gyártók rájöttek arra, hogy mekkora az igény a praktikus darabokra, amelyek megkönnyítik a napi tevékenységek elvégzését. Több előny is megemlíthető az Otto Bock kerekesszék kapcsán. Ilyen példának okáért a kényelem, ezek a termékek az egyéni igényekhez vannak igazítva, kifejlesztve. 

Ez bővebben annyit jelent, hogy a kartámla magassága egyszerűen állítható, és deréktámasz tartozik hozzá, sőt, osztott, kifordítható lábtartó is. Tehát látható, hogy valóban szem előtt tartották a készítők a komfortot. Közkedveltsége talán abból is ered, hogy az Otto Bock kerekesszék összecsukható, a kiegészítők leszerelhetőek, és a szállítása nem okoz nehézséget. A higiéniára pedig nagy hangsúly van fektetve. Antibakteriális tolókarral rendelkezik.

Print Friendly, PDF & Email