Az élet sava, borsa!

Dynair dinamikus ülőpárna otthonra és irodába

Dynair dinamikus ülőpárna

Az ülőmunka nagyon rossz hatással van a gerincre és a testtartásra, ezért, akik napi több órát is íróasztal mellett vagy számítógép előtt töltenek el, gondoskodniuk kell arról, hogy ellensúlyozzák ezt a rendellenes és mozgáshiányos állapotot. A sport mindenképpen hasznos lehet, de egy Dynair dinamikus ülőpárna segítségével hatékonyabban fel lehet lépni a hát- és gerincfájás ellen.

Használatával aktivizálni lehet a gerinc melletti izmokat, serkenteni a vérkeringést, így az egész napos ülés kevésbé fogja megterhelni a hátat. Ugyanakkor a Dynair dinamikus ülőpárna nemcsak az irodai székre téve alkalmazható. Földre helyezve egyensúlyt és koordinációt fejlesztő gyakorlatok is végezhetőek rajta, valamint lábsérülések utáni rehabilitációban is remek szolgálatot tehet.

Érdemes akár otthonra is beszerezni, ahol a Dynair dinamikus párna számítógépezés, tanulás, olvasás közben is bevethető, de akár az edzéstervébe is beépítheti, hogy fejlessze az egyensúlyérzékét, a stabilitását. A megfelelő gyakorlatokkal olyan izmokat mozgathat meg, amelyeket másképpen igencsak nehéz lenne fejleszteni.

Print Friendly, PDF & Email