Az élet sava, borsa!

Egy csodaszép Pandora karperec mindig jó választás

Pandora karperec

Vannak olyan ruhák, amelyek már önmagukban olyan csodálatosak, hogy egy ékszerrel sem lehetne tovább emelni a fényüket. A fülbevaló, a nyaklánc, sőt, a gyűrű csillogása is eltörpül mellettük, így nem is érdemes ezeket ilyen öltözékkel viselni, mert csak káosz érzését keltenék.

Ugyanakkor, ha a kar csupaszon marad, akkor a Pandora karperec különlegessége adhat még egy kis pluszt a megjelenéshez. Ez nem arra szolgál, hogy elvonja a figyelmet a ruháról, hanem sokkal inkább kiemeli azt. A Pandora karperec tökéletes harmóniát teremt a legelegánsabb nagyestélyivel is, így ez lehet a tökéletes kiegészítő a különleges alkalmakra.

Ugyanakkor nem kell feltétlenül alakot követő, drága ruhakölteményt és tűsarkút viselni ahhoz, hogy a Pandora karperecet felcsatolhassuk a csuklónkra, hiszen egyszerűbb összeállításokkal is remekül mutat. Sőt, ebben az esetben ez fogja nem mindennapivá tenni a szettet. Picit megfűszerezi, egyedivé teszi a hétköznapi, munkahelyi viseletet is, így érdemes a unalmas, szürke mindennapok megtörésére is alkalmazni.

Print Friendly, PDF & Email