Az élet sava, borsa!

Felmelegedés ellen külső hővédő roló tetőablakra

Külső hővédő roló tetőablakra

Külső hővédő roló tetőablakra

Az árnyékolók rendkívül fontos kellékei az ablaknak, leginkább a nyári forró napokon. A külső hővédő roló tetőablakra nagyon egyszerűen felszerelhető.

Fekete, UV álló poliészterből készül, így hatásosan védelmet nyújt a lakás túlzott felmelegedése ellen, a beáramló hő 76 % képes kivédeni, ennek köszönhetően akár 5 fokkal hűvösebb lehet a lakrészében. Az anyag áttetsző, ezáltal nem zavarja a kilátást. Több típusa megemlíthető, egyszerű kézi működtetés, ami tökéletes megoldást jelent, amikor kézzel elérhető magasságban van és naponta csak néhány alkalommal kell változtatni a fényviszonyokon az árnyékoló segítségével. Rendelkezésre áll elektromos, napelemes és rúd segítségével üzemelhető külső hővédő roló tetőablakra.

A megfelelő árnyékoló kiválasztásához tisztában kell lenni az ablakok típusával, méreteivel és gyártási idejével, ami többnyire a kinyitott ablakrész felső felén van feltüntetve. Ha nem található tájékoztatás az ablakszárnyon, az üvegfelület méreteiből lehet kiszámítani, milyen árnyékolóra van szükség.

Print Friendly, PDF & Email