Az élet sava, borsa!

Gyors fogyás erőltetett menetben

Gyors fogyás

Vannak emberek, akik hamar szeretnének lefogyni. Különböző termékeket fogyasztanak ennek érdekében, de az eredmény mégis várat magára. Bizony nem egyszerű a súlytöbblet leadása, pláne nem a gyors fogyás! Viszont, van egy remek lehetőség, amit az alakorvoslas.hu weboldalon lehet megismerni. Dr. Farkas Kitti kidolgozott egy Alakorvoslás programot, ami többféle ütemben alkalmazható.

A doktornő nemes célja az, hogy a fogyni vágyóknak segítsen. A programok közül a Speed azoknak ajánlott, akik gyors eredményt szeretnének elérni, valamint azoknak, akik határidőre akarnak egészségesen, jó formába kerülni. Azoknak is jó ez a megoldás, akik több, sikertelen diéta után vágnak bele, vagyis anyagcsere-helyreállításra van szükségük.

Tulajdonképpen mindenkinek ajánlott ez a program, aki úgy érzi, hogy képes 2 hétig valamilyen szigorú diétát követni, ugyanis ezzel nagyon hatékonyan el lehet indítani a teljes és gyors fogyás tervét. Tehát a gyors fogyás ezzel a módszerrel elérhető, de nagy kitartás szükségeltetik hozzá. Számítani kell arra, hogy ebben a programban az első 3 nap nagyon szigorú, az ezeket követő 3 nap már kicsit engedékenyebb.

De erőltetett menet az egész folyamat, ami nagyon korlátozott szénhidrátbevitelt jelent, valamint az elöltöltő effektus alkalmazását mind ebéd, mind pedig vacsora előtt, a reggeli esetében pedig a teljes étkezés kiváltását. Fogyni sohasem könnyű, a gyors fogyás pedig még több lemondással jár. De a doktornő által javasolt módszer hamarosan meghozza gyümölcsét. Látogasson el a weboldalra és mielőbb csatlakozzon a programhoz!

Print Friendly, PDF & Email