Az élet sava, borsa!

Hair transplant egy nap alatt

Hair transplant

Nagyon lehangoló látvány, amikor a hajmosást követően a fürdőkád tele van hajszálakkal. Pedig sokan szenvednek ettől a problémától. Sőt, van, akinek már kopasz foltok is keletkeztek a fejbőrén a hajhullás miatt.

Ezt a problémát hivatott megoldani a hair transplant. A segítségével egyetlen nap leforgása alatt visszafordítható az idő kereke. Az orvosoknak 4-5 órára van szükségük ahhoz, hogy a páciensek hajszálait átültessék egyik helyről a másikra. A helyi érzéstelenítésnek köszönhetően, a folyamat nem fájdalmas.

A hair transplant elvégzése precíz technikával történik. Csak apró, tűfejnyi sebek lesznek a fejbőrön, amik hamar begyógyulnak. A pácienseknek nem muszáj a kórházban maradniuk a beavatkozást követően.

Másnap már bemehetnek dolgozni. A hair transplant után 3 héttel kell kontrollra jönni. A gyógyulás komplikációmentesen zajlik le az esetek túlnyomó többségében. Ez azt jelenti, hogy az urak nem vállalnak nagy kockázatot a hajátültetéssel. Érdemes minél hamarabb felvenniük a kapcsolatot a klinikával.

Print Friendly, PDF & Email