Az élet sava, borsa!

Hőálló tömítés 1500 C fokig

Hőálló tömítés

Olyan megbízható tömítésre lenne szüksége, ami a használata után nem repedezik és töredezik? Ne keresgéljen tovább, megtalálta azt a hőálló tömítés képében.

Abban az esetben, ha arra kerül a sor, hogy a kályhák tömítését megoldjuk, tudnunk kell azt, hogy a használni kívánt anyag milyen magas hőmérsékletet képes elviselni. A fent említett tömítés hőhatára 1500 Celsius fok. A hőálló tömítés paramétere magáért beszél, és mivel azbesztmentes, ezért a környezetére sem jelent különösebb veszélyt. Minden olyan használati eszköz, amelynek magas a hőmérséklete, úgymint a már említett kályhák, illetve kazánok, füstcsövek tömítésére kiválóan alkalmazható, és a szóban forgó berendezés anyaga sem gátló tényező.

A felület állapotára azonban fontos nagy figyelmet szentelni, hiszen az elvégezni kívánt munka előtt annak tökéletesen tisztának, zsiradék-, illetve pormentesnek kell lennie. Ha ez nem történik meg, sajnos hiába a kiváló minőségű hőálló tömítés, a kívánt végeredmény nem valósulhat meg a megfelelő feltételek hiányában.

Print Friendly, PDF & Email