Az élet sava, borsa!

Itthon kevesebbe kerül a Greffe de cheveux

A hajbeültetés nem álom többé

A hajbeültetés nem álom többé

Amennyiben nem valami életmentő orvosi beavatkozásról van szó, akkor a műtétek előtt mindig szükséges elvégezni a részletes diagnosztikai vizsgálatokat. A Greffe de cheveux során hasonlóan járnak el a szakemberek. Az analízis alapján minden páciensnek konkrét kezelési tervet készítenek.

A Greffe de cheveux magyarországi szakrendelőjében, Budapesten, hozzávetőlegesen fele annyit kell fizetniük az ügyfeleknek, ami elsősorban a nyugati országokkal szembeni bérkülönbségeknek tudható be.

Ez esetben nem beszélhetünk betegekről, hiszen ez kizárólag esztétikai műtét, aminek során hajhagymákat ültetnek a kopaszodó fejbőr felületére.

Részben a modern FUE módszernek hála, a beavatkozás fájdalommentesen zajlik és a bőrön kizárólag parányi, szemmel nem is látható hegek keletkeznek, amelyek néhány napon belül teljesen megszűnnek. A Greffe de cheveux után ez a pirosodás az egyetlen kellemetlenség, amit el kell tűrniük a pácienseknek egy rövid ideig. Az eredményt viszont több módon is garantálja a klinika.

Print Friendly, PDF & Email