Az élet sava, borsa!

Kyocera nyomtató és dokumentumkezelés optimalizálás

Kyocera nyomtató

Egy normál nyomtató nagy igénybevétel melletti üzemeltetése jelentős környezetszennyezéssel jár, ugyanis a festék utántöltése során több olyan alkatrész is cserére kerül, amire nem lenne feltétlenül szükség. A Kyocera nyomtató esetében ezt olyan módon küszöbölték ki, hogy a toner tartály csak a festékport és azt a mechanikát tartalmazza, ami kijuttatja ezt a tárolóból és továbbítja a gépnek.

Ezzel a speciális megoldással pedig nemcsak a természetvédelmet helyezték előtérbe, hanem a Kyocera nyomtató gazdaságos működtetését is, hiszen azáltal, hogy kisebb lett a toner, az ára is alacsonyabban tartható, mint egy átlagos terméké.

Ugyanakkor, ha további megtakarításokat is eszközölne, akkor a hivatalos magyarországi forgalmazó, a www.globalunion.hu dokumentumkezelés optimalizálás szolgáltatást is biztosít, aminek során felmérik a jelenlegi szokásokat, rámutatnak, hogy hol keletkezik többlethasználat, illetve pluszköltség és megoldást kínálnak a hatékonyság növelésére. A Kyocera nyomtató gazdaságosabb alkalmazását meg is tanítják, illetve felügyelik, hogy a továbbiakban is fenn tudjon maradni az ideális állapot.

Print Friendly, PDF & Email