Az élet sava, borsa!

Libor Mária közkedvelt és ismert házipék

Kelt tészta

Kelt tészta

Legtöbben kedveljük a házi készítésű finomságokat, vagy tárgyakat, csecsebecséket. Főleg ha ajándékba kapjuk őket, akkor okoz nagy örömöt, hiszen benne van a készítő szeretete, türelme. Így van ez a híres Libor Mária, makói házipék esetében is, hiszen szeretettel, tisztelettel és türelemmel kezeli a kelt tésztát. Libor Mária számára az étel, a sütés és a főzés törődést jelent, szeretteinek a legjobbat készíti és a jól bevált receptjeit nem tartja meg magának, hanem szívesen megosztja a világgal.

Gasztroblogot vezet, aminek mára rengeteg olvasója van és egyre nő a házipékek száma is, amit a sok Facebook-os és blogos pozitív visszajelzések is tükröznek. Libor Mária mára már elismert házipék és sok háziasszony számára követendő példakép. Azonban a sikerért megdolgozott és munkája meghozta gyümölcsét, mivel idén augusztusban jelent meg egyedi szakácskönyve a kelt tésztákról, ami a kenyérreceptektől egészen a kalácsokig, sósságokig, édességekig, zsemlékig mindent tartalmaz amire egy kezdő, vagy gyakorlott házipék vágyik.

Print Friendly, PDF & Email