Az élet sava, borsa!

Mennyibe kerül az UV LED lámpa?

UV LED lámpa

A szép körmök ugyanolyan fontosak, mint a rendezett öltözék, az ápolt haj vagy a tiszta bőr. Az otthoni műkörömépítés során nélkülözhetetlen kellék az UV LED lámpa. Amióta megjelentek a különböző színű gél lakkok, azóta sokkal könnyebbé vált a hölgyek dolga. Már nincs szükség arra, hogy elmenjenek egy szépségszalonba és horribilis összegeket adjanak ki azért, hogy igényes körmökkel térjenek haza.

A kéz karbantartását egyedül is megvalósíthatja, amennyiben birtokában van a szükséges eszközöknek. Ezek közül az egyik legnagyobb beruházást az UV LED lámpa beszerzése jelenti, de ez még nem jelenti azt, hogy megfizethetetlen lenne az ára. Egy alapkészülék csak 15.000 Ft, amennyiben a megfelelő forgalmazót választja.

A végleges döntés előtt, az árkialakításon kívül más tényezőt is érdemes figyelembe vennie. Többek között nem mindegy, hogy a berendezés milyen teljesítménnyel rendelkezik vagy mekkora helyen fér el. Ha gyakran tölti a szabadidejét utazással, akkor a kisebb méretű UV LED lámpa megvásárlása javasolt.

Print Friendly, PDF & Email