Az élet sava, borsa!

Parkettalakk a szép felületért

Parkettalakk

Bár a legtöbb otthonban szőnyegek borítják a parkettát, mégis lekopik róla a lakk azokon a helyeken, ahol nem fedi semmi. Sőt, egy idő után megkopik a fénye, ezért kezelni, gondozni kell, amire a kiváló színvonalú parkettalakk optimális választás. Több híres gyártó parkettalakk termékeit találja az érdeklődő a festekarena.hu webáruházban.

Például, a teljesség igénye nélkül, fellelhető a választékban a Sadolin, a Nitrolakk, a Lazurán, a Supralux egyaránt. Számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek ezek a parkettalakkok, egyrészt kimagasló a szárazanyag tartalmuk, így szép réteget biztosít a felvitelük. Gyorsan, eredményesen terülnek szét az adott felületen. A felhozatalban megtalálható Gemini parkettalakk magas fényű bevonatot eredményez és magas fokú kopásállósággal büszkélkedik.

Akár régi, akár új felületeken kiválóan használható. Ezzel egyszerűen és gyorsan tudja szinte újjávarázsolni az otthonában lévő parkettákat, olyan gyönyörű eredménnyel, hogy a látogatói nem fogják tudni, hogy felújított vagy teljesen új parkettán állnak. Természetesen, elsősorban az Ön és a családtagjai véleménye, komfortérzete a lényeges, úgyhogy ezért szükséges és elengedhetetlen a parkettalakk megvétele, majd szakszerű alkalmazása.

A Gemini parkettalakk most 5% kedvezménnyel vásárolható meg a webáruházból. Itt az ősz, a nagytakarítás előtt pedig ajánlott elvégezni ezt a munkálatot, hogy aztán hosszú ideig ne legyen ezzel gondja. Ebben segítségére van a webshop, ami a rendelést követően rövid idővel házhoz szállíttatja a terméket.

Print Friendly, PDF & Email