Az élet sava, borsa!

Újra trendi a folk motívum

A folk motívum egyre népszerűbb

Akik egy kicsit is figyelnek arra, hogy mi zajlik körülöttük, azok tudják, hogy olykor a divat világában olyasmik ütik fel a fejüket, amik pár évig vagy évtizedig nem voltak trenden. A folk motívum is ezek közé tartozik.

Egyre többször lehet látni olyan ruhadarabokat, kiegészítőket, ékszereket, amelyeket ilyen mintákkal díszítenek. Talán sokan azt gondolták, hogy ez is, mint annyi minden más, csak egy múló hóbort lesz, viszont az utóbbi évek tapasztalata szerint, nagyon fontos helyet foglal el több területen is. Számtalan olyan ékszerkészítő van, aki előszeretettel használja ezeket a díszítőelemeket, sőt, a mintákat általában mindegyik maga készíti el. Tulajdonképpen ez egyáltalán nem furcsa, hiszen a folk motívum egyik jellemzője, hogy forma- és szín-világa gyönyörű.

A varázslatos színek, az egymásba ölelkező vonalak nagyon sok emberre vannak hatással. Megfigyelhető, hogy nemcsak a fiatalok, hanem gyakran az idősebbek is szívesen viselnek olyan ruhát vagy kiegészítőt, amin folk motívum található.

Print Friendly, PDF & Email