Az élet sava, borsa!

Vecsés parkoló reptér, az egyszerű megoldás!

Vecsés parkoló reptér

Vecsés parkoló reptér

Amennyiben Budapestről készül külföldre repülni, jó, ha biztonságos helyen parkol az autójával. A FAP közvetlen közelében fekszik a Vecsés parkoló reptér, ennek köszönhetően maga a Liszt Ferenc reptér minden terminálja könnyen megközelíthető. A 300 férőhellyel rendelkező komplexumban mind a szabadtéri, mind a fedett és a zárt garázsok kedvező áron igényelhetőek, a foglalást pedig online is meg lehet valósítani.

A kényelmes és rugalmas megoldások mellett, az ingyenes transzferszolgáltatással is érdemes élni, amivel oda-vissza lehet utazhat a parkoló és a terminálok között. A Vecsés parkoló reptér melletti terület be van kamerázva, mellette parkoló őrök járőröznek a nap 24 órájában.

Nálunk teljes körű parkoltatás, tárolás valósítható meg, sőt, utánfutó, motorkerékpár, hajó, jet-ski, busz, tehergépjármű, valamint munkagép is helyet kap a személygépkocsik mellett. A fapados vecsési parkoló honlapján részletes leírás segít odatalálni és szerepelnek a napi díjak is. Hosszú távú parkolás esetén egyéni szerződéskötésre is van lehetőség.

Print Friendly, PDF & Email