Az élet sava, borsa!

A biztonságos padlófesték felhasználása

padlófesték

Valmor padlófesték

Festéket általában dekorációs céllal alkalmazunk, de a speciális változatokkal akár csúszásmentes felületet is létrehozhatunk. Ilyen például a VALMOR biztonságos padlófesték, ami ellenáll a víznek, az UV sugárzás, különféle vegyi anyagoknak, híg sav-, lúg- és sóoldatnak, a benzinnek, az olajnak, a fékolajnak és akkumulátorsavnak is.

Ezen nem mindennapi adottságainak köszönhetően pedig, nemcsak biztonságossá tehetjük a különböző fém, beton és ásványi eredetű felületeket, hanem általa tartós jelöléseket is felfesthetünk, mint például útjelzéseket, parkolóhelyeket és a sportpályákon szükséges jeleket, szimbólumokat.

Tehát elmondható, hogy ez a padlófesték egy igazán sokoldalú termék, aminek kapcsán szinte bárki és bárhol találhat olyan felhasználási módot, ami a hasznára válhat. Akár otthon is hasznos lehet néhány lépcsőfokot vagy betonelemet csúszásmentessé tenni, de ipari környezetben is sokféleképpen felhasználható. Szerezze be Ön is, ha eszébe jutott valami, amiben segítségére lehetne a padlófesték és meglátja, hogy nem fog csalódást okozni!