Az élet sava, borsa!

Egészség

Száraz szem kezelés rezgéssel – Hogyan zajlik a folyamat?

A fáradt szem pihentetése rendkívül fontos dolog, amit nem szabad elhanyagolni, ha tökéletesen szeretne látni. Ez még egy előny a száraz szem kezelés mellett. A rezgésterápia kifejezetten eredményesnek nevezhető. Ezt a páciensek pozitív visszajelzései is alátámasztják. Gyakran kombinálják más száraz szem kezelésére szolgáló módszerekkel, például könnyhártya-pótló cseppek vagy gélek alkalmazásával.

Egyéni reakciók alapján az orvos rendszeresen ellenőrzéseket végez és szükség esetén módosítja a kezelési tervet. Azt, hogy milyen gyakran kell a betegnek részt venni a terápián, minden esetben a probléma súlyossága és persze a páciens időbeosztása szerint határozzák meg. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mikor kell gyógytornászhoz menni?

profi gyógytornász

Profi gyógytornász

A mozgáshiányos, ülő életmódból fakadóan, már a fiatalabb korosztály (30-40 évesek) tagjai között is gyakran megjelenik a hátfájás kellemetlensége. Ennek kiváltó oka és a fájdalom jellege is sokféle lehet, de ha pihentetés hatására sem múlik el néhány nap alatt, akkor szakemberhez kell fordulni. Ez is jele lehet annak, hogy egy profi gyógytornász segítségére van szükséged. Ugyanis a sebészeti beavatkozást nem igénylő hátfájdalmak hatékony kezelésének egyik legcélravezetőbb eszköze a gyógytorna.

A Gyógytornászom rendelőbe érdemes jelentkezned, amennyiben hátfájástól szenvedsz, mert itt a diagnózis felállítását követően, a gyógytornász kialakít számodra egy kifejezetten egyénre szabott mozgásprogramot. Ezt rendszeresen szükséges végezne, a szakember felügyelete mellett, legalább a panaszok teljes megszűnéséig. Ugyanakkor, a probléma kiújulásának elkerülése érdekében, egyénileg is érdemes időről időre végezned a feladatokat. Nem fog nehezedre esni, hogy megtedd ezt, ha érzed majd a jótékony hatását. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Látásjavító műtét: a legfontosabb tudnivalók egy helyen

Látásjavító műtét

Látásjavító műtét

A legtöbb embernek közelre és távolra is szüksége van szemüvegre 45 éves kor fölött, ráadásul ez a korhatár rohamosan csökken. Nagyon kellemetlen folyton cserélgetni a szemüvegeket, így nem meglepő, hogy sokan szeretnének megszabadulni ettől a nyűgtől, amit egy látásjavító lencseműtéttel meg is valósíthatnak. Ezt a drnagymihaly.hu weboldalon bővebben is kifejtik. Az eljárás 100%-os tiszta látást biztosíthat minden távolságra.

Ezért, aki úgy érzi, hogy képtelen megszokni a bi- vagy multifokális szemüveget, esetleg zavarja azok cserélgetése, de mégis tökéletesen szeretne látni, az jól teszi, ha elvégezteti a látásjavító lencseműtétet. Az eljárással megelőzhető a szürkehályog kialakulása is. Tulajdonképpen, ez azonos technikán alapul a szürkehályog műtéttel és a lényege az, hogy a szemlencsét ultrahangos technikával műlencsére cseréli a szakorvos. A beültetett műlencse lehet trifokális, nyújtott fókuszú monofokális/EDOF vagy monofokális. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Edzésterv otthonra: súlyzó nélkül!

otthoni edzés súlyzó nélkül

Otthoni edzés súlyzó nélkül

Sokan gondolják azt, hogy a fogyáshoz, formásodáshoz szükséges kemény edzéseket kizárólag edzőteremben lehet elvégezni, mert ott vannak különböző gépek. Aki otthoni edzésben gondolkodik, drága sporteszközöket lát a lelki szemei előtt, pedig mindkét elgondolás téves. Az otthoni edzés súlyzó nélkül is eredményes lehet. A két legfontosabb szempont a rendszer és a rendszeresség. Az otthoni edzésekben az a legcsodálatosabb, hogy mi választhatjuk ki a formáját az életmódunknak, az alkatunknak és a napi programunknak megfelelően.

Ebben a teljesítményorientált, rohanó világban szinte semmire nincs időnk, még kevésbé arra, hogy edzőterembe járjunk, így hiába váltjuk ki a bérletet, mert úgysem tudunk minden órán megjelenni. Azonban a nap 24 órájából félórát biztosan tudunk saját magunkra szakítani. Bármikor végezhető az otthoni edzés, ráadásul nagyon jó eredményeket érhetünk el ezzel. A reggeli edzés a legjobb módja annak, hogy kellemesen indulhasson a napunk. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A low-carb diéta módja és előnyei

Egészségi okokból vagy súlycsökkentés céljából tanácsos jelentősen lefaragni a szénhidrát mennyiségét az étrendben. Ideális opció a low-carb diéta mindazoknak, akik nem akarják túl szigorú megvonásokkal terhelni magukat, hanem inkább a hosszú ideig, de nehézség nélkül fenntartható, számos pozitív hatást eredményező étkezési szokás kialakítása a céljuk.

A diéta lényege a napi szénhidrátbevitel csökkentése, kevesebb kenyér, péksütemény, tészta, ezek helyett több zöldség és fehérje szerepeljen az étrendben, továbbá ajánlott az Omega-3 zsírsavakban gazdag halfélék fogyasztása, mint a lazac, a makréla és a pisztráng. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mik lehetnek a gyógymasszázs előnyei?

gyógymasszázs

Gyógymasszázs

A kényelmes élet sokaknak célt jelent, csak azt nem fogják szeretni ezek az emberek, amit emiatt kell majd elszenvedniük. Igen, ugyanis a túlságosan kényelmes mindennapok hamarosan visszaütnek. Egy olyan szervezet, ami hozzászokik, miszerint alig van szüksége bármilyen megerőltetésre, már a legkisebb megterhelés hatására kellemetlen fájdalommal reagálhat. Ennél még rosszabb a rendszeres ülő életmód, ami krónikus fájdalmat alakíthat ki hosszabb időtávot tekintve. A kezdetleges kellemetlen érzések átalakulnak rendszeres fájdalommá, amit nehezebben visel az illető.

Egészen műtétig fajulhat a helyzet, amit megéri elkerülni. A mozgást tehát nem szabad száműzni a mindennapokból. Amennyiben mégis ezt történt és szembe kell nézni a következményekkel, akkor jobb szakemberhez fordulni. A gyógytornákon túl, a speciális masszázsoknak van hatékony szerepük a szervezet regenerációjában. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Azonnal terhelhető fog implantátum

Fog implantátum fájdalom nélkül

Fog implantátum fájdalom nélkül

A Relax Dental Center segít abban, hogy mindenki visszakaphassa a tökéletes mosolyát. A fogak elvesztése a szociális életre is rossz hatással lehet. Ilyen állapotban nem szívesen megyünk emberek közé, mert ilyenkor szeretnénk elkerülni a kellemetlen megjegyzéseket.

A fog implantátum viszont egyre elterjedtebb beavatkozásnak számít, amivel bárki visszanyerheti az eredeti mosolyát. Az előnye a fogászati híddal szemben, hogy ilyenkor nincs szükség az egészséges fogak csiszolására.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A Szafi liszt alkalmazható a fogyókúra idején

Szafi liszt

Szafi liszt

Szeretne megszabadulni pár felesleges kilótól és nem tudja miként lásson neki a diétás program kialakításának? Akkor válasza a Szafi liszt és száraztésztákat, amelyek csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, így tökéletesen beilleszthetőek az újonnan kialakított étrendbe! Felhasználásukkal éhezés nélkül szabadulhat meg a súlyfeleslegtől. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A Spirulina shop a megoldás a bajra

Spirulina shop

Spirulina shop

Fogyókúra, méregtelenítés, plusz energia, több vitamin? Gondolná, hogy mindezekben segíthet a Spirulina shop? Ha már hallott a spirulina alga jótékony hatásairól, akkor bizonyára tudja, hogy hihetetlenül nagymennyiségű vitális tápanyagot és antioxidánst tartalmaz. Nem véletlen, hogy a spirulina chlorella már közel 3 milliárd éve létezik és ezzel a Föld bolygó legrégebbi lakóinak mondhatóak. A bio spirulina közel 4000 fontos és a szervezetnek szükséges tápanyagot tartalmaz, mindezek mellett pedig segít beállítani a szervezet optimális pH értékét.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Potenciazavar gyógyszer helyett természetes megoldás

Potenciazavar gyogyszer

Potenciazavar gyógyszer helyett természetes megoldás

Teljesen érthető, hogy nem akar rögtön orvoshoz szaladni, ha nincs minden rendben a merevedésével, hiszen senkinek sincsen kedve egy másik férfival megbeszélni a szexuális problémáit.

A potenciazavar gyógyszer szedése is aggodalmat válthat ki Önből, ha attól tart, hogy egy idő után rászokik. Szerencsére, van más megoldás is a gondokra, hiszen a potenciaaruhaz.com rengeteg készítményt kínál a vásárlóinak. Töltse ki a weboldalon található, 5 kérdésből álló tesztet, és megtudhatja, hogy milyen mértékben vannak erekciós problémái.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....