Az élet sava, borsa!

A Dyson V11 a megfelelő eszköz minden munkához

Dyson V11

Dyson V11

Ezentúl a szennyeződéseket könnyedén eltávolítja bármilyen padlófelületről. A vezeték nélküli porszívók királya, a Dyson V11 kétszer akkora szívóerőt szolgáltat, mint a hagyományos működési elven alapuló társai. Szeretné tudni, hogy mennyi üzemidő van még hátra? Kíváncsi rá, hogy milyen teljesítménymódot használ?

A praktikus LCD kijelző minden szükséges információt megad, beleértve a szűrők karbantartására vonatkozó emlékeztetőt és az eldugulás jelentését is. A Dyson V11 esetében három különböző tisztítási mód közül választhat, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő és ideális teljesítményt, futási időt.

Ha fapadló van az egyik szobában, a másikban pedig szőnyeg, a készülékbe épített egyedi technológia képes automatikusan megváltoztatni a motor sebességét a tisztított felület alapján. Így zökkenőmentesen mozoghat a helyiségek között anélkül, hogy a porszívó fejét kellene váltania. A Dyson V11 ideális választás azoknak, akik allergiában szenvednek, mivel képes felfogni a porszemcsék 99,97% -át, még akkor is, ha azok mikroszkopikus méretűek.