Az élet sava, borsa!

A fűszernövény mag hamar kikel

A főzés és sütés élménye sokunknak igazán fontos, ezért az ételek íze sem elhanyagolható szempont. A fűszernövény mag kínálat átböngészésével látható, hogy mennyi féle és fajta pluszt adhatunk az egyes fogásoknak. Érdemes lehet az erkélyen vagy kertesház udvarán hozzálátni a saját termesztésű növények ültetéséhez.

Egy egész kis hely is elegendő már a fűszernövény mag variációk elvetéséhez. A magyar konyha rengeteg lehetőséget kínál a finom ételekre, így a saját kezűleg termelt fűszerek nagyon sokat hozzáadhatnak ehhez. A szárított termékek is jobbá tehetik a főzést, de semmi sem tud olyan ízharmóniát teremteni, mint a friss fűszerek kavalkádja. Okos ötlet időnként kísérletezni és nem csupán a bevált, hagyományos ízeket keresni.

A széles felhozatalban többek között olyan termékek vannak, mint a koriander, bazsalikom, majoránna, kapor, fodormenta, köménymag vagy a lestyán. A fűszernövény mag bármelyike hamar kikel és már a nyár elején élvezhetjük a mámorító gasztronómiai élményeket. Spórolásra is kiváló, mert jóval költséghatékonyabban ízesíthetjük az ételeinket ezáltal.