Az élet sava, borsa!

A Szamos cipő segíti a helyes bokatartást

Szamos cipő

Szamos cipő

A babák lábai a járás kezdeténél hajlamosak befelé fordulni, ami optimális esetben az egyensúlyozás elsajátításakor normálissá válik, helytelen fejlődés esetén azonban befordulva marad. Ez az elkövetkezendőkben komoly járási és testtartási problémákhoz vezethet, amennyiben nem figyelünk kellően oda, nem adunk neki komolyabb jelentőséget.

A Szamos cipő tervezői fontosnak tartották, hogy a szupinált modellek ezt a fajta korrekciót szorgalmazzák, méghozzá azzal, hogy megtartják a bokát, támogatják a helyes tipegést, járást. A Szamos cipő nemcsak a magyarok körében ismert és kedvelt termék, mivel a megemelt sarokkal ellátott lábbelit külföldön is előszeretettel használják.

Bár a Szamos cipő egyfajta gyógycipő, a trendi külső és a magas minőségű anyagfelhasználás egyáltalán nem erről árulkodik. Ezért a gyerekek is szívesen járnak benne, nem érzik kellemetlennek vagy kínosnak a használatát. A Szamos Kölyök márka minden szezonhoz kínál megfelelő lábbelit, legyen az csizma, átmeneti cipő vagy éppen nyári szandál.