Az élet sava, borsa!

Agymenők társasjáték a hosszú téli estékre

Habár a tévésorozatnak vége van, de a nevetés folytatódhat. Erről a nagy népszerűségnek örvendő Agymenők társasjáték gondoskodik. A rendkívül elismert TV műsor csatlakozott a Disney, a Star Wars és a Marvel sorába, így megkapta a klasszikus Monopoly társas saját, különleges változatát.

A készlet tartalmaz néhány klasszikus Big Bang Theory utalást, hiszen a játékosok Leonard szemüvegét, Howard űrsisakját, Raj kutyáját, Penny borospoharát, Amy tiaráját vagy Bernadette mikroszkópját választhatják érmeként. Az Agymenők társasjátékban minden résztvevő klasszikus helyszíneken landolhat, köztük a szereplők lakásaiban és Sheldon irodájában. A gyors pénzszerzés érdekében pedig bérleti díjat számíthatnak fel bárkinek, aki a saját területükre lép.

Az egyszerű játékmenet és a kiszámíthatatlan véletlen tényezők jelentős befolyásának kombinációja felejthetetlen élménnyé teszi a játékot. Merüljön el a „The Big Bang Theory” világában, közgazdaságtannal és a jó öreg kockákkal megfűszerezve! Az Agymenők társasjáték nem hagyja, hogy unatkozzon.