Az élet sava, borsa!

Ametrin ásvány a harmónia jegyében

ametrin ásvány

Ametrin ásvány

A kristályokat már régen sem kizárólag a szépségükért kedvelték. Az ellenállhatatlan csillogásuk mellett, a testre és lélekre gyakorolt hatásuk is vitathatatlan. Az ametrin ásvány nem véletlenül nagy kedvenc, amikor csodás ékszerek vagy egyéb kiegészítők jönnek szóba.

Az átlátszó kristály, ami tulajdonképpen az ametiszt és a citrin kombinációja, színskálája a bíbortól, a sárgán át, egészen a fehérig terjedhet. Az ametrin gyöngyökből készült ékszerek eleganciát, kifinomultságot és letisztultságot sugároznak. Az ametrin ásvány számtalan pozitív élettani hatással rendelkezik, mind testi, mind pedig szellemi síkon.

Különösen hatékony a hosszan elhúzódó betegségeknél, mert segít felismerni a rendellenesség okait. Erősíti az immunrendszert, támogatja a vegetatív idegrendszert, valamint erőteljes tisztító hatása van. Mivel erősíti az optimizmust és a kiegyensúlyozottságot, az ametrin ásvány tulajdonképpen mindenkinek tökéletes. A gyongyekszerbolt.hu webáruházban kiváló áron, 8 mm méretben megrendelhető.

Print Friendly, PDF & Email