Az élet sava, borsa!

Az Aeropress kötelező darab a kávéimádók arzenáljában

A kávé a mai világban az érzelmeink és az érzéseink fontos közvetítője. Sok társadalmi, üzleti és emberi interakció kéz a kézben jár a kávéval. A kávét tehát komolyan kell venni és ami a legfontosabb, kreatívan. A trendek folyamatosan meglepnek minket az egyedi eszközökkel, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem nagyon divatosak is.

Az Aeropress speciális eszköz a kávéfőzéshez. Ez az érdekes készülék nem olyan régen jelent meg és nagyon gyorsan elismerést szerzett a kávéitalok kedvelői körében. Ez egyfajta kézi kávéfőző. A megjelenése meglehetősen furcsa és kissé ellentmond a hagyományos kávéfőző fogalmának. De el sem tudjuk képzelni, milyen csodálatos kávét lehet készíteni egy Aeropress segítségével. Ezért inkább ki kell próbálni! Az eszköz kávé- és teafőzésre is használható.

Az Aeropress révén, fél perc alatt kész a gőzölgő fekete. Ezalatt a legfrissebb és leggazdagabb feketét kaphatjuk. Sok országban már régóta használják és még versenyeket is rendeznek a kávéfőzés ilyen szokatlan módjának kedvelői körében.