Az élet sava, borsa!

Az autófólia több szempontból is előnyös

Minőségi autófólia

Ez a dolog nagyon hasznos, hiszen növeli a járművének a komfortosságát, valamint a biztonságát is. Az autófólia poliészterből készül. Első ránézésre vékonynak tűnhet, azonban fontos tudni, hogy több részből tevődik össze. A vastagsága általában változó, 25 és 175 mikron közötti lehet. Felragasztását érdemes szakemberre bízni a hibátlan eredmény és a jogi előírások miatt.

Az autófólia a hő ellen is védelmet nyújt, hiszen képes a napsugárzás közel 80%-át visszaverni, ezáltal nem melegszik fel az utastér. Valamilyen szinten kiegészíti a klímaberendezést. Amikor nagyon meleg van, akkor a klíma dolgát megkönnyíti, így az energiamegtakarítás céljából is hasznos.

Nagyon jó tulajdonsága, hogy a benne található ultraibolya-blokkolók segítségével, a káros napsugarakat is meg tudja szűrni. Ennek köszönhetően a kocsi belsejében található tárgyak lassabban mennek tönkre, illetve színeződnek el. Az autófólia esztétikus látványt nyújt, vagyis a jármű küllemét képes fellendíteni. Kedvence egy vagányabb külsőt kaphat általa.

Print Friendly, PDF & Email