Az élet sava, borsa!

Az autós kamera beállítása – Mik a lépései?

autós kamera

Autós kamera

A kamera az autóban rögzíti a vezetés minden mozzanatát. Baleset esetén bizonyítékként szolgálhat a rendőrségnek és a biztosítónak. Több esetben is jól jöhet egy autós kamera. Az emaki.hu webáruházban többféle modell elérhető. A készülékben okos funkciók vannak beépítve, amivel csúcsminőségű videók és fotók készülnek. Egyes típusok a sebességmérő radarokra is figyelmeztetnek, amivel a felesleges pénzbírság elkerülhető. A kijelző nélküli kamera mobil applikáció segítségével irányítható.

Kicsi méretéből adódóan telepíthető a visszapillantó tükörre vagy a szélvédő felső szélére. Nappal és éjjel is kitűnő felvételeket készít, a változó fényviszony sem jelent akadályt. A mágneses tartóval rögzíthető 2 kamerás készülék előnye, hogy dupla védelmet biztosít, ugyanis az autó elejét és hátulját egyaránt figyeli. A hátsó kamera állítható az utastér felé, ami leginkább a taxisoknak lehet ideális. Részletes felbontásban a képeken tisztán felismerhető a rendszám és személy is, mindez éjszakai fényben.

Ez a kamera mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a biztonságos vezetéshez. Ha áram alá kerül, automatikusan bekapcsol és elkezdi a felvételek készítését. Beszerelése roppant egyszerű, nem igényel szakmai felkészültséget, a leírás alapján bárki meg tudja csinálni. A legújabb modellek közé tartozik a Quad HD kamera, ami számos extra funkcióval rendelkezik. A parkoló autót, ha ütés éri, a fedélzeti kamera automatikusan bekapcsol és 3 percig rögzít.

Baleset esetén értesítést küld a segélyszolgálathoz, megadva a pontos tartózkodási helyet és egyéb részleteket, ehhez okostelefon és Wi-Fi kapcsolat szükséges. Látogasson el az oldalra és válassza ki azt a kamerát, ami biztonságot és védelmet nyújt Önnek vezetés közben! Számos kiegészítő is megtalálható, mint például univerzális töltő, GPS tartó, összekötő kábel, kamera védőtáska és sok minden más. Minden termékhez részletes útmutató és garancia tartozik. Egy kattintással könnyedén megrendelheti a kiválasztott terméket, amit pár napon belül házhoz szállítanak.