Az élet sava, borsa!

Cukormentes eperlekvár nem csupán ínyenceknek

Mindenki ismeri ezt a finomságot a gyermekkorából. Ez a leggyakrabban olyan üvegből került az asztalra, amit édesanyánk vagy nagymamánk a kamrából hozott elő. Még most is sokan lelkes rajongói a házi desszertnek és arra is találnak időt, hogy maguk készítsék el.

Viszont azoknak, akik állandó időhiányban szenvednek, de egészségesen szeretnének élni, a cukormentes eperlekvár magas gyümölcstartalommal, hozzáadott tartósítószerek, aromák és színezékek nélkül megoldja a fejtörést. A cukormentes eperlekvár a kiváló ízű, egészséges és páratlan desszert ragyogó példája. A gyümölcsrostok felhasználása a készítés során tökéletesen helyettesíti a szintetikus adalékanyagokon és nagymennyiségű káros cukron alapuló egyéb desszerteket.

Ennek az ínyencségnek az egyedisége abban is rejlik, hogy az összetételében nincs glutén, ami kétségtelenül vonzó lesz azoknak, akik szigorúan betartják a diétát, de nem tudják elképzelni az életet édesség nélkül. A cukormentes eperlekvár tökéletes reggelire, uzsonnára vagy desszertek készítéséhez.