Az élet sava, borsa!

Egyáltalán nem bonyolult a sapka kötés

A fejfedő joggal tekinthető az őszi és téli szezon legfontosabb kiegészítőjének. Nemcsak eredetiséget és divatosságot kölcsönözhet a téli megjelenésednek, hanem megvédheti az egészségedet is a teljesen felesleges stressztől. A kötöttáru divat minden új szezonban friss, egyedi és stílusos kollekciókkal kedveskedik a fázósabbaknak.

Mivel a sapka kötés egyáltalán nem bonyolult folyamat, aki egy kis kedvet és tehetséget érez hozzá, saját maga is elkészítheti ezt a kiegészítőt. A weboldalunkon megmutatjuk, hogyan kell kötőtűkkel elegáns sapkát kötni. Ne aggódj, ha nem próbáltad még a sapka kötést, hiszen a honlapunkon egyszerű mintákat mutatunk be, amelyekkel egy kezdő is könnyen megbirkózik. A tapasztalt kötők is tanulhatnak egy-két dolgot a sapka kötésről.

Mielőtt elkezdenéd a kötését, meg kell határoznod a fejed térfogatát, hogy a megfelelő számú szemet tudd felszedni. Ráadásul mindenkinek más a kötése, ami szintén befolyásolja a sorok hosszát. Ahhoz, hogy ne számítsd ki rosszul a leendő fejfedő méretét, egy kis részen gyakorolj!