Az élet sava, borsa!

Élmény és biztonság az elektromos rollerrel

elektromos roller

Elektromos roller

A roller manapság már nemcsak a gyermekek kiváltsága. Különleges élménnyé teheti a közlekedést minden korosztálynak. Az Alfawise M1 elektromos roller egyszerűen kezelhető és szállítható eszköz, ami élvezetesebbé és hatékonyabbá varázsolja a munkába járást vagy a városnézést.

A fekete alumíniumváz elegáns, egyszerűen összecsukható és mivel a súlya mindössze 12,5 kg, a cipelése sem jelenthet problémát. Az elektromos roller maximális sebessége 25 km/h, egyetlen feltöltéssel maximum 30 km táv tehető meg, így hosszabb városi közlekedésre is megfelelő. A dupla fékrendszer, a kormányba épített kijelző és irányítófelület, valamint az első és hátsó lámpa teszi tökéletesen biztonságossá a járműt.

Egy 30 cellás, 280 Wh kapacitású LG akkumulátor működteti, ami az intelligens BMS akkumulátorkezelő rendszernek köszönhetően, mozgási energiát felhasználva képes az akkumulátor visszatöltésére, ami jobb élettartamot biztosít. Hagyja a zsúfolt tömegközlekedést, inkább élvezze ki az elektromos roller nyújtotta lehetőségeket!