Az élet sava, borsa!

Erős és tartós az ütvefúrógép

ütvefúrógép

Bosch ütvefúrógép

A Bosch az évek során minden egyes termékénél bebizonyította, hogy a tökéletességre hajt és olyan szerszámokat gyárt és forgalmaz, amelyekben a szakértők maximálisan meg tudnak bízni. Nincs ez másképp az ütvefúrógép esetében sem. Ez tipikusan az a kellék, amelyiket rengetegféle célra lehet alkalmazni.

Melyik ütvefúrógép az, amelyiket igenis érdemes beszerezni, hiszen éveken keresztül hibátlanul fog teljesíteni? Rengetegen döntöttek már eddig a Bosch UniversalImpact 700 mellett, amit szinte bármilyen projekthez lehet alkalmazni. Ezzel a fúrás egyszerű és gyors. A szokatlanul kis súlyának és kompakt ki alakításának köszönhetően, a szerszámgép kezelése különösen könnyű.

Az ütvefúrógép sokszínű előnyei teszik ezt egy kifogástalan produktummá. Sokan a legfontosabb adottságnak erőteljes fúrási teljesítményét tartják. Mindez a profi, 700 W-os motornak köszönhető, ami minden feladathoz tökéletessé teszi a gépet. Ott van még a méltán dicsért Speed-Preselection funkció is.

Az elektronikus fordulatszám előválasztás és vezérlés állítókerékkel és kapcsolóbillentyűvel bír. Mit jelent ez? Nos, az anyagnak megfelelő fordulatszám könnyen megadható az adott munkavégzéshez, például sima felületek előfúrásánál, valamint csavarok becsavarásánál. Az ütvefúrógép jobbra és balra is könnyedén forog, ezért is felel meg a csavarozási feladatoknál.

A flex fém vágókorong tartozéka

A hozzáértők tudják, hogy nem csupán az ütve fúró, hanem a flex is egy elengedhetetlen eszköz. Persze ahhoz, hogy a sarokcsiszoló rengeteg projektnél maradéktalanuk beváljon, a fém vágókorong nélkülözhetetlen. Itt is érdemes a Bosch produktuma mellett dönteni?

Miért? Főleg azért, mert például a fém vágókorong képes a vágás közben létrejött nagy hőt csökkenteni a gyártás során felhasznált adalékok és töltőanyagok segítségével. Azonban ezek az alapanyagok nem csupán erre jók.

A fém vágókorong efféle kialakítása és külseje révén garantált még a kifogástalan felületminőség úgy, hogy közben a tartósság és hosszú élettartam is adott. A fém vágókorong tervezésekor arra is gondoltak a mérnökök, hogy a kiegészítő ne tartalmazzon kén- vagy vas töltőanyagokat, illetve nincs a produktumban semmilyen klórozott matéria sem.