Az élet sava, borsa!

Fehér tea különlegességek a weben

Fehér tea

Fehér tea

Az igazi különlegességekre csak az találhat rá, aki eléggé nyitott arra, hogy a komfortzónáját elhagyja. Sokan nem is tudják például, hogy létezik fehér tea. Mivel ez nem olyan növényekből készül, amelyek hazánkban honosak, ezért egy kicsit el kell távolodni gondolatban az otthoni ízektől is.

A fehér tea különlegességek növényeinek válogatása ugyanis általában tőlünk keletre folyik. A kínaiak és a japánok nagyon otthonosan mozognak ezekben a körökben. A teázás arrafelé igazi kultusz.

Ott nem pálinkával és kávéval kínálják a betérő vendéget, hanem jó esetben saját kezűleg válogatott teakészítményekkel kedveskednek neki. Ilyenkor a családból is kap egy kis ízelítőt a vendég. Számunkra elérhető közelségbe az exportra szánt fehér tea keverékek maradnak.

Viszont ezeket nem mindenhol lehet beszerezni, ezért érdemes a világhálón körbenézni, hiszen ma már elég sok ínyencséggel foglalkozó webshop beveszi a kínálatai közé a fehér teákat is. Próbáljon ki ezen a héten valami újat, és kóstolja meg az egyik összeállítást.