Az élet sava, borsa!

Gesztenyeliszt a gluténra érzékenyeknek

Különleges gesztenyeliszt

A fogyókúrák, diéták igen megterhelőek tudnak lenni, ha nem okosan vannak kivitelezve. A gesztenyeliszt fogyasztása a fogyókúrázóknak kifejezetten ajánlatos, hiszen alacsony kalóriatartalmú, rostban gazdag, teljesen gluténmentes.

A különböző diéták sokszor akkor mondanak csődöt, amikor az ember már nem bírja a koplalást, elege van a zöldségekből, magyarán éhezik. Ezt a hibát sokan követik el, hiszen mindenki instant módon szeretne megszabadulni a plusz kilóktól. Építsünk az étrendbe olyan ételeket, amelyek bár kalóriaszegények, mégis táplálóak!

A gesztenyeliszt kiváló alapanyag ilyenkor. Természetesen nemcsak a fogyókúrázóknak érdemes kipróbálniuk, hiszen sok benne az esszenciális aminosav, vitaminban igen gazdag és finom is. A gesztenyeliszt teljesen gluténmentes, mondani sem kell, hogy a lisztérzékenyek alapvető táplálékai közé kell tartozzon.

Sós és édes ételek készítésére egyaránt alkalmas, jól használható az ételek sűrítésére is. Próbálja ki Ön is, hiszen könnyedén megrendelhető a bulkshop.hu webáruházból!