Az élet sava, borsa!

Harsány színű csúszásveszély tábla

csúszásveszély tábla

csúszásveszély tábla

A nedves felületek általában csúszásveszélyesnek számítanak. Sok helyen nem tűnik fel, hogyha nemrég volt felmosva a padlózat. Ez esetben a csúszásveszély tábla elhelyezésre van szükség.

Ez figyelmezteti az arra járókat, hogy óvatosan közlekedjenek, mert könnyen esés lehet a vége. A munkaterületeken nem ritka, hogy csúszós anyag, például olaj kerül a fölre. Ez szintén számos veszély forrása lehet. A téli időszakban bármikor láthatatlan jégpáncél boríthat be egy adott területet, ami ellen vajmi keveset tehetünk.

Ilyenkor a legjobb a megelőzés és máris sokkal kisebb az esélye annak, hogy valami baj történik. A csúszásveszély tábla tárolása és kihelyezése rendkívül egyszerű, az összecsukható kivitelnek köszönhetően. Strapabíró anyagból készül és a citromsárga színének köszönhetően, bármilyen környezetben könnyen észrevehetőnek számít.

Alkalmazhatunk rögtönzött módszereket is a csúszásveszély figyelmeztetésére, de azok közel sem számítanak olyan hatékonynak, mint a csúszásveszély tábla, ami egy biztonságos megoldás.