Az élet sava, borsa!

Hasznos szerkezet az ajtóbehúzó

ajtóbehúzó

Ajtóbehúzó

Nagyon zavaró tud lenni, amikor egyszer csak azt halljuk, hogy a bejárati ajtó hatalmasat csapódik. Erre gyakran van példa a társasházak esetében, ahol többen használják folyamatosan ugyanazt a nyílászárót. Az állandó rohanás miatt megesik, hogy ki lesz nyitva, de a visszazárás már elmarad vagy hatalmas zajjal történik. Az ajtóbehúzó megoldja a kellemetlen helyzetet.

Ez a speciális szerkezet kimondottan azt a célt szolgálja, hogy megkönnyítse a dolgunkat. Óvatosan végzi a feladatát. Természetesen érdemes alaposan megvizsgálni, hogy pontosan milyen terméket választunk az adott célra és az hová lesz felszerelve. Az ajtóbehúzó hidraulikus elven működik, ami azt jelenti, hogy egy bizonyos sűrűségű folyadék található benne.

Erre hatással van az aktuális hőmérséklet, aminek eredményeképpen a melegben veszíthet a tartásából, a hideg esték során pedig nagyon merevvé válik. Ismerjük meg alaposan a műszaki paramétereket és szükség esetén kérjük ki a szakember segítségét az ajtóbehúzó kiválasztásához, felszereléséhez!

Print Friendly, PDF & Email