Az élet sava, borsa!

Játék szerszámkészlet a kis ezermestereknek

játék szerszámkészlet

Játék szerszámkészlet

A gyermekeknek a szülők jelentik az első számú mintát. A viselkedésüket, tevékenységeiket lemásolják, így nem véletlenül lesz például az ezermester apuka fiának a kedvence a játék szerszámkészlet. Sok gyerek figyelemmel követheti, amint az apukája, nagypapája az udvaron vagy a garázsban különféle eszközökkel bütykölget mindenfélét.

A kicsik azonnal nyúlnának a csavarhúzó vagy a fűrész után, azonban ezt természetesen nem szabad, hiszen ezek az eszközök élesek, hegyesek, szóval veszélyt jelentenek a csemetékre nézve. A vesszoparipa.hu webáruházból megrendelhető játék szerszámkészlet mindegyike roppant biztonságos, fából készül, akár már a 3 évesek is szerelgethetnek ezt-azt velük.

A termékek nagyon élethűek, színesek, a kis barkácsolók imádni fogják. Ebben a webshopban rengeteg fajta játék szerszámkészlet megvásárolható. Vannak például egészen komoly, 50 darabos szettek munkapaddal. A „haladóknak” jár mondjuk egy játék szerszámpad köszörűvel. Bármelyik is legyen a favorit, mindegyik szép és minőségi termék.

Print Friendly, PDF & Email