Az élet sava, borsa!

Láthatóan csökkenti a ráncok mélységét az Apple of Sodom

Az öregedés során a bőr megújulási képessége lelassul, a bőr veszít rugalmasságából és a ráncok mélyebbé válnak. Az Apple of Sodom mély ráncfeltöltő egy öregedésgátló formulát tartalmazó termék, ami azonnali és hosszú távú eredményeket egyaránt kínál.

Ez a Holt-tenger körül fellelhető szodomai alma kivonatokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó gyengéd formula bőrgyógyászok által ajánlott a ráncok feltöltésére és a megjelenésük csökkentésére. Az Apple of Sodom sorozat termékeit a neves izraeli AHAVA márka készíti a minőségi bőrápoláshoz 40 éves kortól. Kellemes, könnyű állaguk van és gyorsan beszívódnak anélkül, hogy ragacsos vagy zsíros érzetet hagynának maguk után. Aktív összetevőiknek köszönhetően mélyen táplálják, puhítják és intenzíven hidratálják a bőrt, normalizálják annak optimális vízegyensúlyát és megakadályozzák az alapvető nedvesség elpárolgását.

Az Apple of Sodom kozmetikumok hatékonyan csökkentik a ráncok mélységét, megakadályozzák azok újbóli megjelenését, visszaadva a bőr természetes ragyogását és frissességét.