Az élet sava, borsa!

Magasfényű parkettalakk a beltéri melegburkolatra

parkettalakk

Parkettalakk

A parketta régóta kedvelt meleg burkolat a szobákban, a fa szépségét és tartósságát sokan szeretik. Akár új, akár régi parkettáról van szó, egy kis csiszolás, alapozás és 1-2 réteg magas fényű parkettalakk csodálatos eredményt szül. Némelyik parkettalakk áttetsző és csakis több réteg felvitelével változtatja meg a parketta színét, mások alá eleve pác felvitelét javasolják a gyártók.

Nem utolsósorban fontolja meg, hogy milyet választ, mert vannak erős kopásállóságot garantáló termékek is! Ha a parkettát nem védi szőnyeg, akkor bizony ezt a változatot érdemes választania. Széles termékkínálatunkban a különféle márkás parkettalakk mellett, rendelhet hajók lakkozására alkalmas készítményt is.

Ne feledkezzen meg az alapozó és a hígító beszerzéséről sem! A csodás eredményt évekig élvezheti anélkül, hogy a szobában újra lakkozásra kerülne sor. Egyeztessen szakemberrel, hogy kiszámíthassa mennyi lakkra lesz szüksége, de a termékleírások is tájékoztatják Önt, hogy adott doboz mennyi felület lekenésére alkalmas.

Print Friendly, PDF & Email