Az élet sava, borsa!

Remek ajánlatot nyújt a Kassai Irodaház

Kassai Irodaház

Kassai Irodaház

Mire van szükség ahhoz, hogy nagy hatékonysággal lehessen dolgozni? Minden tekintetben kiváló környezetre, ami segíti a feladatok ellátását. Az irodai munkák más módon zajlanak, mint a termelési feladatkörök. Ehhez ugyanis nyugodt körülményekre van szükség, ahol a logisztika, kereskedelem lebonyolítása konstruktívan végezhető. A Kassai Irodaház ennek fényében épült.

Debrecen egy jól megközelíthető pontján található, közel a Nagyerdőhöz és az állatkerthez. Ha a túl sok munka miatt valaki úgy érzi szüksége van egy kis pihenőre, csodás helyszíneken sétálhat, frissítheti fel magát. A Kassai Irodaház széleskörű szolgáltatást kínál. Bármikor felkereshető 7/24-ben, ezért, ha alvás helyett dolgozni van kedvünk, akkor az sem akadály.

A bejárat érintésmentes, a parkolás ingyenesen megoldható. A portaszolgálat igyekszik mindenben segítséget nyújtani. Az irodahelyiségek 19-56 négyzetméter belterület között változnak, tehát bőven van miből válogatni. A Kassai Irodaház költségei fixek, ezért előre tervezhetőek. Kaució fizetésére sincs szükség, hiszen a bizalom az elsődleges feltétel, aminek megléte elengedhetetlen.