Az élet sava, borsa!

Sokoldalúan kombinálható a DD Step vászoncipő

A legkisebbeknek készült modern lábbelikkel rengeteg divatos megjelenést hozhatunk létre. Úgy gondolja, hogy a DD Step vászoncipő csak farmerrel vagy sportruházattal viselhető? Bebizonyítjuk, hogy nem!

Ezek az univerzális stílusú modellek könnyen felvehetőek, különböző színekben és stílusokban kaphatóak, ráadásul szinte minden ruhához passzolnak. Nos, mi kell még a tökéletes gyerekcipőhöz? A DD Step vászoncipő legkézenfekvőbb kombinációját farmerrel és rövidnadrággal hozhatjuk létre. Nyárra a világos modellek felelnek meg leginkább.

Az őszi és hűvös tavaszi napokra pedig jobb, ha vastagabb talppal rendelkező opciókat választunk. De ezzel még nincs vége a divatos összeállításoknak! Ezek a cipők nem kevésbé stílusosan mutatnak ruhákkal és szoknyákkal.

Ha pedig a legkisebbekről van szó, akkor az élénk színekkel és gyönyörű mintákkal ellátott modellek közül válogatunk. Az iskolások nadrágokhoz, valamint hosszú és rövid szoknyákhoz is viselhetik a DD Step vászoncipőket, hiszen a játékhoz és a futáshoz is ideálisak.