Az élet sava, borsa!

Sörhas ellen jöhet egy szálkásító étrend?

Szálkásító étrend

A férfiak másképp híznak, mint a nők. Míg a gyengébb nem képviselői rendszerint arányosan raktározzák el a pluszkilókat a kartól a fenékig minden testrészen, addig az urak többnyire a pocakra halmozzák a súlytöbbletet.

De létezik szálkásító étrend sörhas ellen, és nem is annyira bonyolult a követése. Ha nem tudja, hogyan vágjon bele, hogyan étkezzen másképp vagy mit tegyen a sörhas megszüntetéséért, akkor javasolt ellátogatnia oldalunkra, ahol hasznos szálkásító tippeket, fogyókúrás módszereket mutatunk be.

A szálkásító étrend nagyon hasznos az aktív sportolóknak is, hiszen a tökéletes izomzat kialakításához az is fontos, hogy étrenddel segítsék azt, és ne hátráltassák.

Ha a sörhason túl még, egy kis úszógumi is keletkezett a csípő táján, akkor valóban oda kell figyelni arra, hogy inkább rostokban gazdag ételek kerüljenek az asztalra, a szénhidráttól dagadó menü helyett. A szálkásításó étrend mellé, különféle étrendkiegészítők szedése is javasolt, amiket most kedvező áron, nagy kiszerelésben lehet beszerezni webáruházunkban.