Az élet sava, borsa!

Szeremley Rizling szőlő pálinka

Szőlő pálinka

Talán csak az igazi ínyencek tudják, hogy szőlő felhasználásával pálinkát is előállítanak, nemcsak bort és pezsgőt. Igen, szőlő pálinka sokféle van, mint ahogyan szőlő is!

Amennyiben Ön is szeretné megkóstolni ezt a finom nedűt, azt tanácsoljuk, hogy látogasson el a palinkam.hu internetes üzletbe, ahol számtalan fajtáját találhatja meg! A gazdag választékban szereplő Márton és Lányai Szeremley Rizling szőlő pálinka a Badacsony napsütötte déli lejtőin érett olaszrizling és rajnai rizling szőlők válogatásából készült. Szívmelengető harmóniát kölcsönöz ennek a szeszesitalnak az ott található vulkanikus talaj, az aranysárga szőlőbogyók aroma- és illatvilága, valamint az elkészítési technika.

Utóbbi erjesztés és lepárlás, illetve kisfahordós érleléssel megy végbe. 0,35 literes kiszerelésben vásárolható meg ez szőlő pálinka a webáruházból, az alkoholtartalma pedig 40%. Csupán néhány kattintásba és pár percbe kerül a megrendelése, aztán csak a futárt kell várni. Válassza ezt a rendkívül érdekes és finom nedűt!