Az élet sava, borsa!

Vastag fonal a téli holmikhoz

vastag fonal

Vastag fonal

A kézimunka által elkészítendő ruhadarabtól függ, hogy milyen vastagságú alapanyagot választunk hozzá. A minták egy részénél nincs pontosítva, hogy vékony vagy vastag fonal szükséges, legfeljebb csak nagyvonalakban említik meg.

Azonban a nordfonal.hu webáruház honlapján nemcsak kitűnő színvonalú fonalak megvásárlására van lehetőség, hanem a termékek vastagság szerint vannak csoportosítva, illetve a pontos tűméreteket is megadták a leírásokban. Ezért jó ötlet ide ellátogatni, ha bármilyen fonal kell az Ön által megalkotni kívánt darabhoz. A téli, meleg ruhaneműk elkészítéséhez természetesen a vastag fonal jelenti az ideális választást. Takarók megalkotásához szintén optimális ez a fajta fonal, amihez megfelelő kötőtűt is vehetünk a webshopból.

Több kategóriában lelhetőek fel a vastag fonal típusok és ezeket kedvező anyagi feltételekkel szerezhetjük be. Így a meleg holmik tulajdonképpen nagyon olcsón kerülhetnek a birtokunkba, méghozzá saját fantáziánk alkotta formában. Hamarosan itt a tél, ezért rendelje meg már ma a vastag fonalat!