Az élet sava, borsa!

Végre van, ahol nem magasak a whisky árak

Megfizethető whisky árak

A whiskey a világ egyik legismertebb szeszes itala, ugyanis ez egyedülálló ízzel bír és egyben a kiválóság szimbóluma is. Ezért sokan azt hiszik, hogy a nedű nagyon drága. Szerencsére Magyarországon is sok olyan internetes bolt van, ahol a whisky árak reálisak, ezért több üveg megvételekor sem kell egy kisebb vagyont az üzletben hagyni. Erről a nedűről nyugodtan kijelenthető, hogy sokszínű, és itt főként az előállításra kell gondolni.

Az ital elkészítése számos módon történhet és megannyi különböző gabonaféléből nyerhető ez a remek finomság. Léteznek maláta whiskey és persze a gabona whiskey fajták is.

Attól függően, hogy a whisky alapanyaga milyen lepárlótól származik, megkülönböztethetőek a single grain (Bushmills), single malt (Glenfiddich), illetve blended whisky fajták. A single grain és malt egyedisége, hogy az alapanyagot egyetlen lepárlóhely adja. Ezzel szemben a blended, tehát a kevert italokat tekintve az alapanyagot több helyről származó nedűk keveréke alkotja. A whisky árak ténylegesen jutányosak egyes online boltokban.