Az élet sava, borsa!

4 portos telefon töltő autóba, lakásba

telefon töltő

Telefon töltő

Az okostelefonok nagy hátránya, hogy bármennyire is tartós és strapabíró akkumulátorral rendelkeznek, a méretes képernyők és a rengeteg használat miatt borzasztó hamar képesek lemerülni. Ezért a gyorsaság a feltöltésnél is fontos szerepet kapott.

Általában egy okostelefon 2-2,5 óra alatt éri el a 100%-kot, viszont ez nem előnyös akkor, ha valaki épp siet, utazik vagy több személynek is szüksége van ugyanarra a konnektorra, amiben a telefon töltő pihen. Cégünknél kedvező áron kapja meg a legjobb telefon töltő típusokat, legyen az otthoni vagy autós célra dedikálva.

A 2 portos változatok mellett, nagyon keresettek a 4 portos telefon töltő modellek is, mivel ezekbe nemcsak smartphone-ok kerülhetnek, hanem minden olyan készülék, aminek gyors áramellátásra van szüksége USB kábelen keresztül.

A hálózati telefon töltők között a legkedveltebbek az innovatív Qiuck Charge funkcióval ellátottak, ez képes mintegy félóra alatt 100%-ra felhúzni az akku töltöttségi szintjét. Ha még többet szeretne erről megtudni, oldalunkon bármikor tájékozódhat.

Print Friendly, PDF & Email