Az élet sava, borsa!

Rövid és hosszú fekvenyomó rúd tárcsákhoz

fekvenyomó rúd

Fekvenyomó rúd

A testedzés nagyon fontos, mivel Magyarországon minden harmadik ember elhízott vagy hízásra hajlamos. Még ha nem is áll neki valaki profi szinten gyúrni, súlyzózni vagy otthon tornázni kimondottan előnyös. A fekvenyomó rúd beszerzése roppant egyszerű, legyen szó akár rövid, akár hosszú változatról.

A fekvenyomó rúd és az ahhoz való tárcsák online is megrendelhetőek, méghozzá a Powersport webáruházból. A legtöbb rúd szorítógyűrűvel van ellátva, így már csak a megfelelő nehézségű tárcsákat kell felhelyezni. A profi és a hobbi testedzés alapszabálya, hogy bemelegítés után kisebb súllyal kell kezdeni. A fekvenyomó rúd emelése ugyanis nehéz súlyokkal megdobva komoly izomgyulladást, sőt, akár szakadást okozhat. 

A honlapunkon található darabok rendszerint krómozottak és csillag alakú szorítógyűrűvel ellátottak. A leírások és paraméterek alapján Ön is könnyen el tudja dönteni, hogy melyik típusra van szüksége. Szerezzen be kisebb edzőgépeket is, akkor nemcsak a karizmokat tudja feszesíteni, hanem például a lábakat.

Print Friendly, PDF & Email